29 April 2010

sleep

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 09:07
Reactions: 
0 comments
it has been a long time since i have my wonderful sleep. but last night, i had it. i lovee it much!!


mama, i lovee sleeping.
♥ ♥


28 April 2010

hurt

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 23:32
Reactions: 
0 comments
dear, i'm sorry. i can't love you. but i need you. to be by my side. every time, when i'm down. give me your hand. take me and brighten up my life. thousands more, i am sorry. for hurting you. but i can't let you go, please my dear. your words are killing me. million again, thank you for your care your love your smile. i'll miss you, every time when i sleep.

26 April 2010

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 09:36
Reactions: 
0 comments
i need my space

i need you

i feel lifeless!

21 April 2010

PELANGI

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 18:01
Reactions: 
0 comments
pelangi sudah hilang dari pandangan. kilat terus sabung-menyabung.

20 April 2010

hana qasrina

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 23:27
Reactions: 
0 comments
ustaz kata maksudnya kedamaian mahligai. (;

cinta

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 12:21
Reactions: 
0 comments
perlukah mempertahankan cinta?


apabila hati sudah cukup merana..



18 April 2010

rakan.kawan.teman.sahabat

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 23:02
Reactions: 
0 comments
saya BAHAGIA saya HAPPY saya GEMBIRA saya SYOQ saya EXCITED

sbb apa? sbb saya ada ini ;

rakan.kawan.sahabat.teman


saya tak pernah lupa kawan-kawan saya. saya sayang kawan-kawan saya, terutama rakan-rakan yang membenci saya, yang tak suka saya. terima kasih banyak teman. kerana kalian, kini saya lebih bahagia. saya suka dengan life saya sekarang. saya ada sahabat yang baik, yang memahami, yang sangat bersatu-padu. saya cinta semua teman-teman yang saya kenali. sikit pun tiada dendam buat kalian. walau apa pun yang kalian dh lakukan kepada saya, saya redha. saya terima, kerana itu ujian buat saya, mungkin dulu saya belum matang. tapi kini, saya dah berubah. saya bukan lagi nur hanim yang dulu. tapi percayalah, kasih cinta saya pada semua tak pernah berubah. malah, saya rindu semua kawan-kawan saya. malangnya, saya tiada dalam kotak hati kalian, dan saya mengerti, saya bukan siapa-siapa buat kalian.


saya memohon jutaan terima kasih buat teman baru saya, kerana kalian telah membawa sinar dalam hidup saya. kalian bagaikan p
elangi yang muncul setelah hujan, bukan awan mendung yang membawa malapetaka. saya bersyukur, kerana impian saya untuk mempunyai kawan tercapai juga. sekiranya ia hanya sementara, saya tidak berdukacita kerana Allah masih lagi memberi peluang untuk saya merasa keindahan ini. tidak semua berkesempatan melalui saat indah ini. zaman yang saya paling bahagia. mungkin ini belum sempurna seperti apa yang saya inginkan, tapi cukup sekadar dapat merasai kebahagiaan ini. ^_^


hanya saya sahaja dapat memahami apa yang ingin disampaikan sebenarnya. saya harap tiada yang lain lalui pengalaman perit seperti saya. buat teman baik yang telah banyak berkorban untuk saya, eton dan farahani, saya masih sayangkan kalian berdua. kalian adalah teman terbaik saya. walaupun jodoh kita tidak berkekalan, dan perjalanan kita tidak seindah mentari, namun kenangan kita bersama masih terpahat dalam sanubari saya. saya rindu kalian, rindu saat manis kita bersama, rindu belaian manja, rindu sentuhan kasih dari teman-teman. tapi, saya tidak berkuasa menentukannya. hati dan perasaan saya telah dikoyak, dihiris tanpa rasa simpati. maafkan saya teman, andai berlaku salah dan silap. terlalu banyak nostalgia yang bermain di akal minda. masih diingat setiap nada dan perkataan. andai saya tahu, akan saya ubah segalanya..




Teneneow HANA QASRINA HANIM at 21:10
Reactions: 
0 comments
days and days ..

become better ..

soon ...?

17 April 2010

macam-macam

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 23:30
Reactions: 
2 comments
apa kena mengena dgn post hari nie?


sebenarnya, rindu semua kawan-kawan. :'(


mena.mya.anis.ajir.wani.kinah.ncky.sab.sya


.arif.fazhar.edi.paly.min.shaik.azri.pizan.



i miss u a lot, frens. hampa suma dh bg sinar dlm hidup aku. cahaya. warna. tanpa hampa, aku lonely.. secara jujur, ini lahh zaman paling best skali pnah aku rasa. not even in school. masa skolah dulu pun xpnah happy cmni. mmg masa utk kita bersama xlama, n soon suma pakat berpecah. tp aku nak hampa suma tau, hampa suma mmg terbaikk! aku sayang hampa suma sebagai kawan aku yang paling best. aku jgk nak hampa suma igt, persahabatan kita untuk selamanya. ingat tentang tu, okay!




lotsalove,
♥ ♥♥

tengs much frens!

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 00:11
Reactions: 
0 comments

thumbs up to all ma LC frens.

mya.mena.ncky.hajir.wanie.anis.sab.kinah.
sheik.fazhar.azri.min.shaik


the story went like this ;

in the evening on rabu, i took mya at her house. then, we went to ncky's home to take ncky n mena along. when we arrived there, mena was still on praying. so, we had to keep waiting for her. then, ncky asked us to come into her home to meet umi. umi gave us macaroni and the tools for making a cake. after that, we slowly went to TESCO because mya like TESCO. i lost RM119.24 for buying all the things. thumbs up again. HAHA. they love shopping. while we were going home, mama called me. i asked mya to answer. *because i was afraid. already 8pm. OMG!! i push on the pedal so that we can arrive in short. hehe . in the night, mama cooked char koeteow, but it had became koeteow goreng. HAHA i love my mama. then, mya started doing her job. making dessert. but ncky, already arrived to LONDON! tired. now, the times for bedtime story. one am. ops. SECRET! mena said, "esok nak p pasar pagi. yay!" i slept around 230am. mena 3am. but mya 5am, idk what they were doing. =.="

early in the Thursday's morning, i asked mena. "nk p pasar pagi dak?". with geleng2 kepala she said, "xmw". n continue sleeping. puihh mena! smlm beria2 sgt nk p pasar pagi. ciss! all of us woke up around nine am. mya started her job again. but i went to warong to buy nasik lemak for breakfast. mya already brought a chocolate cake, then continuing made a topping. after that, she made the spagheti and mushroom soup with the garlic bread. while cooking, mya found that theres something not enough to cook. mya and i went to AS MALL. again, i lost RM20. ;p ncky's job was opening the tins. unfortunately, she made the pembuka tin broke. we had a BIG laugh. there were a few more tins to open. how come? ncky tried to use knife. but, HAHA again. i shouted to call my neighbour, cik kiah. and asked her to open the tins. *malu aih. then, we wanted to make the punch fruit, again there was something bad. the syrup was missing. then i called mumma to buy the syrup. because i had went to the kedai runcit but closed. till two pm, nobody had a bath. mya still continued finishing the menu. i first had the bath. (;

around three pm. the convoy arrived. then we were busying served the foods. FINGER LICKING GOOD!! the party started. the party had became EXTREME with the presence of DIK JUL, hero of the day. setaii terokk babe! idk how to describe about the day, in one word ;

MARVELLOUS


i'm sorry if there were something imperfect yesterday. i'm sorry from my sis if she was not friendly with u all. dia garang gila. n that day, she made me angry for using my myvi. so, i hate her. HAHA


tengs much frens, ilysm! u make my life happier. u were the colour of my life...


LC Forever~

12 April 2010

my baby baby baby

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 23:24
Reactions: 
2 comments

M I N E



11 April 2010

till now ..

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 21:50
Reactions: 
0 comments
what i was thought went wrong.

when i know. n now, i realize.

that i am still rejected. i am nobody.


tell me what was my fault. till the end, nothing change. i am still like this. soon, just hope.. myb not this time, n myb not forever..~

rezeki jgn ditolak

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 16:37
Reactions: 
0 comments
hehe*

kemarin dpt. hari dpt lagii. alhamdulillah~

^_^

09 April 2010

hari untuk tidur.

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 00:36
Reactions: 
0 comments
best nohh jd mcm baby. lena sepanjang hari.

^_^


07 April 2010

ily , frens!

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 17:21
Reactions: 
0 comments
u can trust me.


 

apabila gadis periang berbicara Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez