13 July 2011

Baby Dapat Gift From Aunty Iffa ! :D

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 20:17
Reactions: 

Warghh !! Cute gila kot.

Yang besar tu bonding pouch dan yang kecik sikit tu sleeping pouch. :)

1. Bonding pouch tu untuk letak sugar glider bila kita nak keluar jalan-jalan. Dia pun nak ikut meh.

2. Sleeping pouch tu untuk baby tidur. Yes dia nie demand gila nak tidur dalam tempat lembut ja!

Both cute pouches ni dihadiahkan oleh aunty Iffadurra for my birthday. ♥
Oh yeah dia ni memang pemurah gila, duit ada berjuta-juta. Ekeke sayang aunty Iffa. :P Dia mummy angkat my baby boy. Kehkehkeh



Hoho Nak kata apa pun kata lah. My baby boy ni memang comel gila. Geram rasa nak amek cium je. Hihi Eh, sukahati la kalau 24jam nak ambil gambar dia pun. Saya sayang dia. ♥

p/s : Tu bukan cage dia. Bakul kecik je saja main-main dengan dia kat situ. Saya bukan zalim. :)

3 comments:

syaifulfaris on July 13, 2011 at 9:48 PM said...

tu yg dlm bekas tu hpw eh?
yg dy tgh mkn tu.

HANA QASRINA HANIM on July 13, 2011 at 9:58 PM said...

yup. :D

zul fahmi said...

kalo pesn tas bodingnya di mana yah?
aku pengen ni...

Post a Comment


 

apabila gadis periang berbicara Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez