23 July 2011

I Love Him Very Much ! ♥

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 14:23
Reactions: 
Assalamualaikum and hello !

Jyeah! Tajuk entry ni memang gempak sampai buat semua orang nak klik kan. HAHA

Its all about him, and yes its about Ryan. (^_^)v

Almost two weeks dah saya jaga Ryan, my baby boy. Tapi ikatan yang dirasa tu macam dah tertalu ketat sampai dah tak boleh diputuskan. Ada jugak manusia yang cakap "Ala, ciwie la tu baru bela seminggu ja pun. Nanti lama-lama bosan la tu." Okey, itu pendapat orang, saya tak nak cakap apa-apa. But kalau bosan, saya pernah bela hamster dari Form 1 sampai Form 3.


Tu cerita lama. And motif di sini nak bagitau saya bukan jenis ciwie dan cepat bosan, harap maklum !

Kalau nak rasa apa yang saya rasa, cuba lah bela sugar glider. Yes, renyah sikit tapi tak penting semua tu. Semakin lama saya bersama dia, semakin sayang saya pada Ryan. Dah tak rasa dia tu macam binatang. Anggap macam anak sendiri. Belai, kasih dan cinta dengan dia sampai saya menitiskan air mata.

Kini, baru saya tahu mengapa seorang ibu terlalu sayangkan anaknya. Sanggup melalukan apa sahaja demi anak tersayang. Sama jugak jika bersama baby boy ni. Saya terlalu sayangkan dia.


Jaga haiwan ini macam jaga anak sendiri. Tapi kalau tak boleh bagi komitmen, jangan adopt! Haiwan pun ada perasaan. 

0 comments:

Post a Comment


 

apabila gadis periang berbicara Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez