08 July 2011

HELLO YOU IN ME !

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 22:58
Reactions: 
Assalamualaikum and hello ! :)

It has been so long since saya update blog. Kalau tak silap dekat dua bulan lebih jugak lah kot. Tak update dan tak baca blog orang pun. So, sekarang mood blogging dan kembali. Tengok lah dengan template baru dan yang penting ada shout box baru yang super comel dibuat oleh Luqman Azmi. Thank a lot bro! Hehe. Actually tak tahu pun nak tulis apa. Saja je gatal tangan nak menaip. Tak harap pun ada orang baca entry merepek lagi useless ni tapi kesah apa kan, ni blog saya. ^^

Lepas ni mungkin entry saya random ja. Dah tak ada tulisan skema lagi mengasyikkan kot. Kalau ada pun mungkin sikit je. Tengok lah kalau rajin. And terima kasih jugak buat orang yang sudi baca blog saya even tak follow sebab tak ada blog. I know there are a few of you yang support penulisan saya. Terima kasih sangat. Idea semua asal dari Allah. Saya cuma perantaraan je yang menyampaikan di sini. :)

Stay cool dan elakkan stress! Babai.


2 comments:

Luqaz™ on July 9, 2011 at 1:10 AM said...

wah..ada nme aku..thanks..hehe.. :) ok, xde ape nk komen..saje gatai tngn nk menaip sini.. *ayt hg..hehe =P

shahzik on July 9, 2011 at 1:34 AM said...

untung la dpt shoutbox baru.. HAHA

Post a Comment


 

apabila gadis periang berbicara Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez