11 January 2011

11.1.11

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 18:36
Reactions: 
Perlu ke describe pasal tarikh ini? Malas dan malas dan malas. Rasa macam tak ada perasaan ja. -.-

Hari Ahad tido pukul 3pagi. Hari Isnin jadi mengantuk sangat. Habis kelas tido dari pukul 430-7. Dan malam pukul 10 dah tutup lampu. Tido lebih kurang pukul 11-630. Lepas subuh tadi tido lagi. Pagi satu kelas ja, balik tu tido dari pukul 12-130. Terbaik kan? Dan malam ni bercadang nak tido pukul 12. :) Padahal esok kelas pukul 1030. ^^ Asyik nak tido je, dah rasa malas. Berlagak macam orang genius lah kot, tak payah nak study dah? T__T

Okey, cakap pasal pelajaran. Semakin hari rasa semakin improve, bagus lah kan. Mungkin cita-cita nak dapat 4FLAT tu dah semakin dekat. Bukan nak meninggi diri, tapi semua orang pun ada cita-cita kan? Saya ne bukan lah macam orang lain yang tak perlu study pun boleh dapat markah tinggi-tinggi. Dah la ada symptom cepat lupa, jadi apa yang belajar tu kena keep remind in mind dengan cara hari-hari kena buat revision sampai exam. Tapi malangnya saya tak serajin itu. Ada pernah kawan saya bertanya, SZ namanya. "Kau rase sem ni kau ok sikit tak belajar?". And my answer is YES. Tak bermaksud saya ni dah pandai tapi rasa perubahan tu lah yang saya pernah cakap dalam entry yang lepas-lepas. :)

Lama tak cakap pasal cinta kan? Sebab tak bercinta kat sini. Kekasih hati sudah start sem baru, jadi malas nak kacau. Lelaki ne suka dengan kawan-kawan dari dengan awek. So, malas nak komen. Cukup setakat itu. Tapi harp-harap boleh la berjumpa dengan beliau dalam masa terdekat. Rindu. :'(

SAMAN

Tak dak apa yang heboh pun. Hehe. Kena saman DUA KALI JA. :)

p/s : Entry ni xda kaitan pun dengan 11.1.11 kan? Sebab tak ada apa-apa yang special pun. -_-

3 comments:

haziq amzar on January 13, 2011 at 11:10 PM said...

saman pa tu yg smpai 2 kali?

HANA QASRINA on January 14, 2011 at 1:04 PM said...

parking tempat bukan parking. hehe

haziq amzar on January 15, 2011 at 12:20 AM said...

ish3...patut la

Post a Comment


 

apabila gadis periang berbicara Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez