09 January 2011

RINDU :'(

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 19:36
Reactions: 
Tadi siang pergi mcD dengan Yuyun dan Yana serta classmate Yuyun, si Hanim dan Rem. :) Pergi mcD yang dekat luar kampus tu je, dekat cett. ^^ Pergi naik bus jee.

Okey, favourite saya kalau makan mcD ne sama je. Bubur ayam dan Chicken McNugget set. Itu je sokmonye. Yang lain kurang lah. Burger macam tak kecuali Prosperity dan yang lagi satu tu entah, tak ingat sebab dah xda jual sekarang. :'(

Ha, masa makan bubur tu lah teringat mama. T__T Fine, rindu sangat-sangat sampai rasa nak balik. :( Tak pernah lagi rasa rindu macam ni padahal baru seminggu ja kat puncak ne. Bukan apa, masa cuti seminggu midsem haritu kan saya demam. Mama hari-hari masak moi(bubur la tu, tp orang kedah panggil moi). Dah la lama nak ambil masa nak buat moi tu, kan nak bagi lembik, hancur nasi tu. Tapi mama sabar je layan anak dia ne. Baik kan mama saya? Mama awak ade buat macam tu? Kalau demam, makan jela pape yang ade kan? kan? Ha, serious tak semua mak akan buat macam tu kat anak-anak dia, tapi tak bermaksud tak sayang. Masing-masing ada cara tersendiri. :)

Ni dalam bilik yang sunyi pada waktu maghrib, si Mek Yana, roomie saya tengah makan bubur ayam. Lagi lah bertambah rindu dekat mama. :( Bukan teringin pun kat bubur dia, tapi rindu kat mama lahh! RINDU. Paham ke? HUaaaa~ T_T

Petang tadi tengok muvi sorang-sorang. cerita Rapunzel. Hurm, mula lah berjiwang SIKIT. Makan ter'rindu kat buah hati. Padahal baru lepan otp je waktu tu. Tak tahu lah, rasa rindu dekat semua orang. RINDU RINDU RINDU !!! :(

Kat Facebook pulak, kawan-kawan kelas 5SC3 duk post dalam group. Dan saya sangat rindu dengan kawan-kawan saya. Rindu nak gelak sama-sama. Rindu nak buat homework sama-sama. Rindu nak makan sama-sama. Sungguh la! Walaupun banyak kenangan pahit kat situ, tetap kenangan yang manis tidak dilupakan *ayat keling sikit di situ* HAHA -.-

Saya kata saya rindu, maksudnya saya rindu. OK! :'(

1 comments:

Anonymous said...

ur a racist btw

Post a Comment


 

apabila gadis periang berbicara Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez