09 January 2011

Main Nombor Nombor !

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 16:28
Reactions: 
O-yeah! Sempena tahu nbaru haritu kan kat Facebook ramai yang main nombor-nombor neh. Saya tak main pun mulanya. Tak request dan tak direquest. Dimulakan oleh Yaya yang inbox saya. Lepas tu mula lah yang lain nak inbox jugak HAHA -.- Jadi saya pun inbox lah mereka-mereka yang main game nih. Game ke? Okey. Post ni saya tak tiru sesiapa pun. Kalau anda rasa saya tiru post anda, anda silap lah. Sebab dah lama saya taip post ne tapi tak POST pun. Sebab mencari-cari siapa lagi yang saya request. Muehehhe :D Ini antara feedback yang saya dapat. :)

































Dan yang paling special bagi saya adalah post dari mereka berdua ini. Hoho. Kelakar sangat! :D






Post yang ada orang like, dari Dija. Huahuahua. -.-




Konklusinya, semua pakat cakap saya ne kecik dan kecik dan kecik! Warghhh! >.< Hoho, kecik sangat ke? zz sampai saya ada post pasal tu. Ade la jugok orang like. Aduyai~








Hoho, pape pun. time kasih kawan-kawan. :) Bahagia kan kalau orang puji je? HAHA ^^ Ada lagi post yang lain, tapi malas nak print screen dah. Kuikuikui. Cukup setaka itu. Nanti kembang pulok. Teneneow™

0 comments:

Post a Comment


 

apabila gadis periang berbicara Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez