03 December 2010

Random Things About Hana Qasrina Hanim

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 17:33
Reactions: 
1. Suka merah tapi banyak barang warna pink.

2. Susah untuk tidur tapi sangat senang untuk bangun.

3. Cinta ice cream, chocolate, cake. ♥♥♥

4. Suka makan tapi tak gemuk-gemuk pun. Jangan cemburu!

5. Banyak cakap, sebab tu blog ne namanya "gadis periang". :)

6. Sebenarnya tak berani pun nak merempit dangan EGO tu, tapi hantam saja lah rynot~

7. Dulu rajin, sekarang sedikit malas. :D

8. Tak ada self-confidence. Takut nak cakap depan orang ramai.

9. Anti mat rempit.

10. Benci perokok.

11. Mempunyai daya tahan yang sangat lemah. aka mudah jatuh sakit.

12. Tahap allergy yang melampau.

13. Tak suka tempat yang berhabuk dan semak.

14. Gemar untuk tidur, tapi tak pandai tidur awal. O_o

15. Tak tahu bersukan kecuali menunggang basikal. T__T

16. Kaki bangku. HAHA

17. Tak creative.

18. Gossip tapi tak jaga tepi kain orang.

19. Tiga prinsip : minta maaf, terima kasih, setia kawan.

20. Benci masa lalu.

21. Suka bersila masa duduk atas kerusi.

2 comments:

haziq amzar on December 5, 2010 at 12:29 PM said...

yg no 21 tu agak sama...hehe

HANA QASRINA on December 6, 2010 at 9:47 PM said...

hehe. dh terbiasa mcm tu. :P

Post a Comment


 

apabila gadis periang berbicara Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez