25 February 2011

jika paham, pasti BETUL.

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 22:33
Reactions: 
Dalam semua benda, kena bagi hint ke? Kalau macam tu tak best lah. Cuba paham sendiri, dan buat benda yang betul. Saya slow tapi kadang-kadang sengaja buat-buat slow. Kalau dah terang-tang-tang tunjuk depan muka pun tak paham jugak, bagi hint pun tak guna kan? Cuba straight to the point? Lagi tak mencabar. Dah tu, nak biar sakit hati ke? -.- Pening oh pening. Last skali, biar je lah ape nak jadi pun. SENANG SIKIT.

1 comments:

syaifulfaris on February 26, 2011 at 12:05 AM said...

skng sy dh phm.
jgn marah lg ye syg.
love u.

Post a Comment


 

apabila gadis periang berbicara Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez