10 February 2011

L A Z Y

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 18:57
Reactions: 

zzz. Makin lama duduk puncak ne makin malas dah saya nie !! Dulu bukan main semangat nak FOUR FLAT konon. Naaaaaaaaaaaaah hamek kau. -.- Sekarang sumpah malas gila, dah asyik duk cuti je kan. Memang mood study dah hilang. OMK!!! Help me out bebeh!~

Kerja sekarang pantang ada masa lapang je, mesti nak TIDUR. T_T Hoi, apa nak jadi ne hah? Gila kot. Balik kelas tido, takda kelas tido, sebelum kelas tido, lepas makan tido. Yeah terbaik di ladang ah. ^^

Emph, test kimia baru ja lepas dan saya rasa out sekali. Sungguh tidak dapat menahan kesedihan. :( Sumpah cemburu orang yang paham benda alah tu. Dari dulu lagi bab-bab tu tak boleh buat. Tup-tup sem dua ne yang tu lah major dalam Engineering Chemistry. Oi, tak kejam pun laaa kan? =)

Ya Allah, bantu saya. Final dah dekat. Tolong laa saya supaya rajin dan tidak melupakanMU. :)



 Mari share same-same ye. ;)

0 comments:

Post a Comment


 

apabila gadis periang berbicara Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez