21 February 2011

A Long Love Journey :)

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 14:03
Reactions: 
Hari : Sabtu
Tarikh : 19.02.2011
Transport : Kereta Kancil
Masa : 8.30 pg - 11.30 mlm
Housemates : Ana , Yana , Shada , Yuyun , Nadia
Tempat : Rumah Shada , Ulu Yam , Selayang , sekitar Kuala Lumpur , Wangsa Walk Mall , Seksyen 7 , i-City.


Terima kasih kepada semua kawan-kawan sebab bagi kerjasama yang baik pada hari itu. Tanpa seorang dari kalian, tak akan berjalan lancar percutian kita ni. Cuma sedih sebab Farah tak dapat ikut. :(

Saya sendiri mulanya tak ada confident sangat nak drive dari puncak alam ke entah kemana kami nak pergi haritu. Tapi digagahkan jugak kaki tangan ne memandu sebaik mungkin supaya sampai ke destinasi yang hendak dituju tu. ^^ Alhamdulillah semuanya baik-baik saja. Tak tersesat kemana. Cuma cuak sikit sebab meter minyak kereta tu mereng sikit. Perjalanan hari tu agak jauh. Sakit lenguh tu ditolak ketepi la demi nak spend time dengan kawan-kawan. :) Tak sangka yang saya mampu drive sajauh ne. Mama pun naik terkejut. Tapi okey je. 

Malas nak upload gambar sebab banyak sangat. Kalau nak usha, boleh klik sini. Tak banyak sangat pun gambar, yang lain ada dalam album Yuyun dan Sahada. >.<




Saya le ni, comel kan? :)

1 comments:

syaifulfaris on February 22, 2011 at 2:55 AM said...

awk mmg comel. :)

Post a Comment


 

apabila gadis periang berbicara Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez