31 March 2011

Fox Rain

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 22:21
Reactions: 
Currently in love with this song. ;) Okey, bukan saya dah jatuh cinta dengan korea seperti gadis-gadis lain ye. Take note please. Haha Dah ini je modal yang saya ada buat masa ni. Dalam lappy ada drama korea je, sebabnya copy dari orang kebanyakan yang hanya minat korea. pfftt. -.-

I still don’t understand love
So I can’t get any closer
But why does my foolish heart
keep pounding?

I’m haunted by you again and again
I just can’t get away
This hopeless love
Hurts my heart so much

Going from day to night
You’re all I think about
Being so pitiful and silly
What should I do?

The heart follows love
What am I going to do?
This hopeless love
Hurts my heart so much

Dubirubiruraffa
Dubirubiruraffa
Dubirubiru dubirubiru
dubirubiruraffa

Dubirubiruraffa
Dubirubiruraffa
Dubirubiru dubirubiru...~

Going from day to night
You’re all I think about
Being so pitiful and silly
What should I do?

The day when my pain fades away
Will that day ever come?
Being so pitiful and silly
What can I do after all?

The moonlight is so beautiful
I just can’t get away
Let me lie down by your side for a moment
A moment, just a moment

Dubirubiruraffa
Dubirubiruraffa
Dubirubiru dubirubiru
dubirubiruraffa..~


Naa. Actually kan xda kaitan pun dengan lirik lagu ne. Manusia sekeliling suka mengomel bila perempuan-perempuan ni minat korea. Minat lelaki korea yang kononya kiut miut hensem hotsuff dan sebagainya. Tak dapat deny lah yang tu. Tapi saya ne tak lah minat mana pun. Tak semua pun comel, bagi saya la. Taste manusia semua tak sama kan.

Tapi yang sama cuma err. Macam mana eh nak cakap. Gadis-gadis ne bila duduk sekaki eh silap, sekali, mula lah berceloteh itu ini. Minat lelaki tampan, hensem, tinggi, kaya, pandai, hot, and blablabla. Tapi sekali tengok naaaaaah. *Okey tak tuju kat siapa-siapa* HAHA -.- Kan?

Biasa lah, mulutt. Cakap je itu ini. Tapi bila jatuh cinta dengan orang yang biasa je. Paras rupa dah tak jadi ukuran pun sebenarnye. Fakta. Kalau betul jadi ukuran, sampai bila ia bertahan? kuikuikui Cakap macam bagus je kan saya ne. Well. 



Gambar : Dikutip dari drama My Girlfriend is a Gumiho.

Macam dalam drama ni lah kan, perempuan ni nak sentiasa dekat dengan orang yang dia sayang. Sanggup buat apa sahaja demi cinta hati. Bila dekat, dia rasa selamat, dia rasa bahagia. Mana-mana perempuan pun bagitu, tak payah nak tipu la kalau cakap tak suka okey.

Dah tak tau nak merepek apa, bye.


0 comments:

Post a Comment


 

apabila gadis periang berbicara Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez