18 November 2010

Oh UiTM ! Part 5

Teneneow HANA QASRINA HANIM at 21:57
Reactions: 

Urgh ! Kali ne memang meluat meluat meluat nak tulis doh. Benci benci benci tinggal kat puncak dah. Grr. Sumpah sakit hati. Patutnye Part 5 ne saya tulis dengan semangat mahu masuk sem dua doh. Ne dah lain jadiknye. Entry sudah bertukar menjadi tak suka Puncak Alam! Huh.

Tahu tak, tadi balik kampung sebab ada buat korban. Dah la mood memang bengong dah. Perasaan berkecamuk serabut semacam. Tup-tup ada call dari no 03. And itu bukan no dari sini. Pfftt ! Itu call dari pejabat puncak sane. Kerani tu tanya ne Hana ke? Ahh memang lah saya kan. Ingatkan nak cakap pape ke pasal kolej ke pendaftaran ke, tengok-tengok dia bagi tahu pasal bilik saya kena ceroboh! What the??




Ohh tekanan kt dengar news tuh. Mana taknye, saya penat-penat bersusah-payah mengemas bilik tu sampai naik gila. Saya cuci semua semua yang ada dalam bilik tu. Kemas semula locker lah katil lah laci semua lah. So that, dah start new sem tak payah nak cuci segala. Ini hoh, pencuri masuk bilik pulak! Grr. TEKANAN!!

Yang curiousnya di sini. Kerani tu cakap pintu rumah kat puncak tu tak berkunci. Haish, pelik bebenor dah ne. Kalau perompak tu nak kopek, macam mana? Kuncinye tiga lapis kot. Huh. Pelik pelik pelik. Adakah house mates saya tak kunci pintu? Tapi siapa pulak yang tak alert sampai macam tu skali? Pintu rumah kot! Ishk, sorry to say. Memang saya marah sangat-sangat lah. Tahu kan saya ne jenis terperinci sikit. Huargh. Meluat!

Harapan saya satu ja, semoga momoe kesayangan saya ne baik-baik kat puncak tu. Rindu sangat dengan baby ni. Patut la semalam rindu sangat, risau terlebih pasal momoe. Rupa-rupanya ada benda tak baik terjadi. Huhu, i miss you momoe. :( Menyesal gila sebab tak bawak balik momoe hari tu. Kesian dekat baby. Takut pencerobih tu usik dia ke, buang dia ke. Sedihnye alahai. Tak pe lah, benda nak jadi kan. Pasrah jela. Harap-harap barang berharga saya tekde leh hilang ke ape. +____+"


Semoga awak dapat balasan yang setimpal ye perompak! Grr.

0 comments:

Post a Comment


 

apabila gadis periang berbicara Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez